Menu
IDIOMA:
AECOC 18º Congreso de Productos Cárnicos y Elaborados

Localització

Palau de Congressos de Lleida

Direcció artística

Trílope

Producció

Trílope

Client

AECOC: Congrés de Productes Càrnics i Elaborats

Data

Març 2018

Seguint amb la línia de la majoria de congressos d’AECOC, plantegem una escenografia minimalista però efectiva. A través de les temàtiques que es tracten durant el congrés i de la imatge corporativa de capçalera, es creen unes estructures metàl·liques d’entre 2 i 4 metres d’alçada amb la forma d’animals de pastura.

Els animals s’ubiquen ocupant tot l’escenari i fins i tot la jàssena per oferir la sensació de profunditat. La il·luminació es planteja en carrers de llum darrere de cada cameta de l’Auditori. Les peces lacades en blanc setinat,  afavoreixen que la il·luminació puntual dels animals s’adaptin a l’estètica i colors de les projeccions.

AECOC 18º Congreso de Productos Cárnicos y Elaborados
AECOC 18º Congreso de Productos Cárnicos y Elaborados
AECOC 18º Congreso de Productos Cárnicos y Elaborados

Les imatges que es projecten sobre una pantalla de 15 metres, són diversos paisatges que varien en funció de l’estació de l’any. Una escenografia minimal que s’adapta i evoluciona amb els continguts i ponències del congrés.

Procés creatiu:

AECOC 18º Congreso de Productos Cárnicos y Elaborados
AECOC 18º Congreso de Productos Cárnicos y Elaborados