skip to Main Content
IDIOMA:

Localització

Mercat del Born de Barcelona

Direcció artística

Trílope

Producció

Trílope

Client

Sorli

Data

Novembre 2018

Sorli és una empresa familiar que destaca per oferir als seus clients,  productes de qualitat i proximitat. Per aquest motiu cal cercar un concepte creatiu per commemorar els 95 anys d’història, on quedi palès la importància d’una empresa que neix a Barcelona i evoluciona amb la gent i els productes del país.

Trilope cerca un paral·lelisme entre la història de Sorli i el Mercat del Born, espai icònic a la ciutat de Barcelona,  ubicació que escollim per celebrar l’acte commemoratiu.

La idea és oferir als convidats la possibilitat de conèixer les fites importants que ha aconseguit l’empresa al llarg d’aquests anys, mitjançant una exposició.

La instal·lació s’emmarca en l’arquitectura del Mercat i descriu de manera cronològica i fotogràfica, les quatre etapes més rellevants per Sorli. També les quatre etapes concretes coincidents,  entre l’evolució ascendent de Sorli i la transformació del Mercat del Born.

Abans del sopar, durant el còctel de benvinguda, s’ofereix als convidats la possibilitat de fer una visita guiada a les runes arqueològiques del Mercat. Tot el Mercat, així com l’exposició, es vesteix amb garlandes de llum i làmpades de peu amb bombetes d’incandescència. Una decoració festiva, popular i de proximitat.

Es destina la Sala Moragues per oferir el sopar. L’escenografia segueix el disseny exterior amb mobiliari de fusta natural. I després donem pas a les actuacions artístiques. La Marta Pérez, actriu fundadora de T de Teatre fa un repàs fotogràfic i emotiu de Sorli, actriu que escollim per la seva vinculació emocional amb l’empresa. A més l’acompanya el periodista i actor Francesc Novell, que aporta el xic d’humor per culminar una gran vetllada.

Expositor 1921-1923

Expositor 1970-1971

Expositor 2002

Expositor 2014

Procés creatiu:

Back To Top