
Localització
Palau de congressos de València
Direcció artística
Trílope
Producció
Trílope
Client
AECOC: Congrés de Fruites i Hortalisses
Data
Juny 2018
Pel 20è congrés de Frutas y Hortalizas d’ AECOC, Trilope dissenya una escenografia de línies minimals però construïdes amb fusta sense tractar, per aportar el toc rústic i de pagès amb concòrdia amb el sector. Gairebé com si es tractés d’un hort vertical, es construeixen dos corporis que s’ubiquen en paral·lel i que contenen petits aparadors per encabir les fruites i verdures fresques de mercat.
A sobre dels dos corporis, pots de vidre de cuina talment com la imatge de capçalera del congrés, plens de productes gastronòmics: llegums, fruites, verdures… que completen la decoració puntual.
El terra de l’escenari es cobreix amb linòleum negre brillant, per donar aquest toc d’innovació que també cerca el sector. Un faristol es personalitza amb el logotip d’AECOC folrat amb pi natural. I un espai pel debat, chesters negres que ens aporten un mobiliari sofisticat que romanen amb harmonia amb la tauleta de suport pels ponents, de fusta natural i amb rodes més típiques dels mercats tradicionals.



Procés creatiu:
