skip to Main Content
IDIOMA:
Frutas y hortalizas

Localització

Palau de congressos de València

Direcció artística

Trílope

Producció

Trílope

Client

AECOC: Congrés de Fruites i Hortalisses 

Data

Juny 2018

Pel 20è congrés de Frutas y Hortalizas d’ AECOC, Trilope dissenya una escenografia de línies minimals però construïdes amb fusta sense tractar,  per aportar el toc rústic i de pagès amb concòrdia amb el sector. Gairebé com si es tractés d’un hort vertical, es construeixen dos  corporis que s’ubiquen en paral·lel i que contenen  petits aparadors per encabir les fruites i verdures fresques de mercat.

A sobre dels dos corporis,  pots de vidre de cuina talment com la imatge de capçalera del congrés, plens de productes gastronòmics: llegums, fruites, verdures… que completen la decoració puntual.

El terra de l’escenari es cobreix amb linòleum negre brillant, per donar aquest toc d’innovació que també cerca el sector. Un faristol es personalitza amb el  logotip d’AECOC folrat amb pi natural. I un espai pel debat, chesters negres que ens aporten un mobiliari sofisticat que romanen amb harmonia amb la tauleta de suport pels ponents, de fusta natural i amb rodes més típiques dels mercats tradicionals.

Procés creatiu:

Back To Top