skip to Main Content
IDIOMA:
Trílope

Localització

Palau de Congressos de Lleida

Direcció artística

Trílope

Producció

Trílope

Client

AECOC: Congrés de Productes Càrnics i Elaborats

Data

Març 2019

Els protagonistes de l’escenografia del congrés són el paper i l’art de l’origami. Ens decantem principalment pel paper kraft, ja que, és un material fàcil de manipular, resistent, que està fet a partir de recursos sostenibles i ajuda a reduir l’empremta de carbó.

L’escenografia proposada per Trílope, és la que dóna peu a la imatge final del congrés. En aquesta edició, la inspiració es centra en el paisatge on pasturen els animals.

Tot l’escenari es recobreix de gespa de cartró. El procés creatiu, s’inicia amb el disseny de més de 15 prototips de gespa, fins arribar a la versió final. L’objectiu és crear un format que permeti que aquestes peces s’aguantin soles, per tal d’evitar la utilització de plàstics, cel·lofanes o cintes de doble cara i executar un muntatge diligent i sostenible.

La zona dels ponents, està protagonitzada per un gran arbre de paper, obra de l’escultor català Carles Piera. Enmig d’aquest paisatge, reproduïm unes làmpades amb forma d’ocell, genuïnes de la papiroflèxia.

La posada en escena es veu reforçada amb el material audiovisual creat ad hocpel congrés. A les cortinetes, que donen pas a cada bloc, hi apareixen diversos animals de granja fets amb origami. En cada una d’elles, es veu el procés d’elaboració del bestiar. Finalment, el concepte creatiu es trasllada en tots els àmbits del congrés, posant punt final en el sopar de gala.

Trilope_19º Congreso AECOC de Productos Cárnicos y Elaborados
Back To Top