skip to Main Content
IDIOMA:
Horeca

Localització

Palau Municipal de Congressos de Madrid

Direcció artística

Trílope

Producció

Trílope

Client

AECOC: Congrés d’Horeca

Data

Maig 2018

La imatge gràfica del congrés d’Horeca conté dos signes, dos pentàgons. Ara aquests polígons de cinc costats, s’uneixen per delimitar l’escenografia de l’Auditori. En mig del corpori es recolza una barra de línia recta que conté diverses ampolles que mostren diferents colors i formats per simbolitzar el sector de restauració. A l’esquerra de l’escenari un set pels debats del ponents es configura com el hall d’un hotel.  I a la dreta un faristol de llums led adaptat amb pantalla per les presentacions.

16º CONGRESO AECOC DE HORECA
16º CONGRESO AECOC DE HORECA
16º CONGRESO AECOC DE HORECA
16º CONGRESO AECOC DE HORECA

En el hall i seguint amb la línia estètica de l’auditori, es crea una exposició que consta de vuit obres fotogràfiques i d’una altra comestible de diferents artistes internacionals. Aquestes obres queden integrades i es distribueixen en cinc escultures pentagonals de 4 metres d’alçada.

Cada imatge es recolza sobre un bufet gastronòmic que es relaciona directament amb l’obra exposada i amb les temàtiques més rellevants del Congrés.

La novena obra, aquest cop comestible, s’exposa en directe de la mà del mestre pastisser Cristian Escribà. Escribà presenta una obra d’art comestible en miniatura creada especialment i en primícia pel congrés d’Horeca. Un postra innovador que culmina el sopar de cloenda.

Back To Top