skip to Main Content
IDIOMA:

Localització

Palau de congressos de València

Direcció artística

Trílope

Producció

Trílope

Client

AECOC: Congrés de Fruites i Hortalisses

Data

Juny 2019

En aquesta nova edició del congrés de Fruites y Hortalisses Aecoc escull com a imatge de capçalera del Congrés un bodegó amb verdures i fruits vermells. Davant aquesta premissa recorrem a l’art per emmarcar la matèria prima i donar el protagonisme al sector.

L’escenografia es divideix en dos espais: la zona del faristol, on pengen diversos quadres amb marcs de fusta de diversos dimensions i formes, des de les diferents barres de l’escenari per aportar profunditat. Se seleccionen diferents fotografies, barrejant imatges contemporànies però amb la fruita i la verdura exposades com a bodegons, com es feia amb les pintures clàssiques. Tot i així es busca seguir amb la iconografia del congrés , amb un estil proper al Pop Art.

La zona de ponents destaca gràcies a una gran escultura vertical realitzada a partir de cavallets de fusta, amb alguns llenç pintats amb color vermell. Simbolitza el procés, en paral·lelisme amb el sector primari. La il·luminació juga un paper destacat per dotar de modernitat la posada en escena.

En concordança amb aquesta estètica es creen ad hoc pel congrés unes cortinetes de bloc que donen pas a les diferents ponències.

Back To Top