skip to Main Content
IDIOMA:

Localització

Mas San Lleí

Direcció artística

Trílope

Producció

Trílope

Client

Louis Vuitton

Data

Juliol 2019

Per la festa d’estiu de Louis Vuitton escollim Mas Sant Lleí com a localització. Es tracta d’un espai amb capacitat per 1.400 persones, amb una distribució que permet crear diferents ambients.

Escollim una decoració càlida i elegant per la zona de l’entrada, col·locant diferents làmpades amb bombetes d’incandescència que voregen tot el camí fins al complex interior, amb guirlandes de llums vorejant en zigzaga els arbres de la finca.

Les làmpades combinen els colors corporatius de la marca, estructures marrons i bombetes daurades.

A l’interior, construïm un escenari pel set del dj i un gran corpori de ferro oxidat amb bombetes per protagonitzar l’escena amb les sigles de Louis Vuitton. El set està compost per un mostrador antic, un penja-robes vintage on pengem algunes bosses de mà icòniques de la marca, una tauleta auxiliar i una gran gramola que aporta sofisticació i bellesa en el seu conjunt.

L’espai chill out, a l’exterior de la finca, es decora amb taules baixes de diferents estils, coixins, hamaques, gandules i guirlandes de llums i espelmes penjades dels arbres. Aquesta zona està pensada per què l’equip pugui relaxar-se a l’aire lliure.

I mai ens oblidem de crear una zona amb música en directe. Carola Ortiz, juntament amb un trio de músics interpreta temes de jazz i bossa nova, sota la llum de la lluna i la porxada empedrada, per què els assistents més exquisits prenguin còctels al ritme de les melodies.

L’espai es decora amb taules altes de ferro i diferents tamborets de fusta i ferro. Per poder asseure’s a gaudir de l’actuació, col·loquem diferents pufs de vímet sobre grans catifes que es reparteixen per tot l’espai. A l’escenari una subtil pantalla de vímet pels canvis de vestuari de l’artista i unes làmpades de ferro de diferents alçades, per completar una posada en escena íntima i sofisticada.

Elegància i bellesa per un esdeveniment Louis Vuitton.

Back To Top