skip to Main Content
IDIOMA:

Localització

Kauai (Gavà de Mar)

Direcció artística

Trílope

Producció

Trílope

Client

King

Data

Juliol 2019

Per l’edició d’aquest any de la festa d’estiu de King, la temàtica se centra en una Festa Hawaiana i com a nom oficial de la celebració, proposem Luau Party. La localització escollida és el Kauai un establiment de Gavà de Mar, a prop de la platja que ofereix un extens terreny per un esdeveniment de 800 persones, distribuït en diferents espais: el restaurant, la terrassa, la zona de barbacoa, el longe i la carpa.

Tota la localització es decora per oferir als assistents una immersió total, des del primer moment, en un ambient hawaià. Tots els elements de la posada en escena s’escullen meticulosament, per crear un ambient ple de color i de platja. Es crea una senyalística que es distribueix per tot el terrenys per marcar les diferents zones i activitats: zona per la gastronomia, discoteca, accés a la platja, tatuatges temporals, jocs de taula… Contractem a un grup artístic que amenitza la vetllada amb tallers de hula-hoop i limbo i, després del sopar ofereixen unes actuacions de ball maori i foc.

A la carpa s’instal·la el photocall, pensat per què tot l’equip de King pugui immortalitzar els moments més divertits de la festa. S’instal·la una estructura amb elements decoratius que transporten a Hawaii i s’incorpora el logotip de King. A més a més, es dissenyen 3 marcs amb la iconografia de l’empresa.

Al voltant del set, pengem vestuari pels 800 assistents com attrezzo i objectes de decoració per què els convidats puguin disfressar-se i gaudir de la vetllada com autèntics hawaians.

Back To Top