skip to Main Content
IDIOMA:

Localització

Polígon Mas Blau. Barcelona

Direcció artística

Trílope

Producció

Trílope

Client

Media Markt

Data

Juny 2018

Trilope dissenya i realitza un acte festiu pels treballadors de Media Markt. L’acte es desenvolupa a l’aire lliure, davant de les instal·lacions de l’empresa.

Instal·lem dues carpes per recrear un campament zíngar, un espai lliure de color i tolerància per tot l’equip Media Mark.

Cinc carros zíngars són els sets principals on es realitzen tallers participatius. Espais de tatuatge i henna, tarotistes, bruixes que prediuen el futur i un espai de vestuari i photocall per integrar,  dins la posada en escena,  a tots els assistents.

Es treballa meticulosament la ornamentació floral, amb plantes i flors silvestres molt acolorides i  amb  un mobiliari rústic i de campament, per aportar realisme a l’escenografia.

L’ambientació es culmina amb grans tendals de roba estesa que dibuixen i divideixen l’espai en sets diferenciats: gastronomia, open bar, espais per dansar, racons de te…

Destaquem les samarretes impreses que penjaven entre el vestits i mocadors zíngars, amb frases motivadores pensades per tots els treballadors de Media Markt.

Mediamarkt
Back To Top