skip to Main Content
IDIOMA:

Localització

Palau de Congressos d’Eivissa

Direcció artística

Trílope

Producció

Trílope

Client

Laboratorios Leti

Data

Agost 2018

Per la Reunió de Vendes de finals d’estiu, Laboratorios Leti encarrega fer un llançament de productes a la seva xarxa comercial. És el preludi d’un moment històric i rellevant pel laboratori. Trilope desenvolupa el concepte creatiu “Fly me to the moon”.

La localització i l’equip ens inspiren.

La posada en escena es desenvolupa amb una gran pantalla lunar i amb tres constel·lacions que simbolitzen cada departament. Per les projeccions conceptuals s’utilitza un gran pantalla de tul, espai destinat a les actuacions artístiques, que es creen i realitzen per cada llançament de producte implicant a tot l’equip de màrqueting.

Tot el contingut audiovisual es crea per dotar de bellesa i realisme a la posada en escena. La pantalla circular es transforma amb una lluna esfèrica que es mou al llarg de l’escenari depenent de les presentacions.  El tul esdevé l’univers Leti.

Per les sales de treball, Trilope decora i habilita els audiovisuals de cada zona. Estructures i prestatgeries de constel·lacions per exposar els productes, i grans corporis amb imatges gràfiques, i amb pantalles pels vídeos i presentacions corporatives.

Poques vegades els objectius empresarials i la bellesa escènica conviuen en simbiosi. Un encert total.

Back To Top